Іспанське вино Cinema Vinos de La Luz – шедеври з Темпранільйо і Вердехо

Батьківщиною лінійки вин Cinema від Vinos de La Luz є відомі виноробні регіони Іспанії - Руеда та Рібера-дель-Дуеро. Саме на цих територіях ростуть одні з найдавніших сортів, Темпранільйо і Вердехо. Обидва виноградних сорти підкорюють поціновувачів благородного напою оксамитовим смаком червоних вин і приємною насиченістю білого.
Cinema Paraiso та Cinema Roble від Vinos de La Luz
З покоління в покоління сімейний бренд Vinos de La luz передає виноробні традиції, розширюючи виробництво по всьому світу. Келих вина Vinos de La luz - це унікальна мандрівка до місця його походження. Кожне з вин бренду має власний процес виробництва, розкішний смак, аромат і, звичайно, історію. Так, купуючи вино Vinos de La Luz ви завжди можете бути впевнені в його ексклюзивності.
Cinema Paraiso 2012 Vinos de La Luz
Вишукане Cinema Paraiso від Vinos de La Luz - це обмежена серія червоного сухого вина з 6000 пляшок, виготовлених за кращими традиціями регіону Рібера-дель-Дуеро і витриманих 18 місяців в французьких дубових бочках.
Напій відрізняється яскравим оксамитовим і збалансованим смаком диких ягід з тривалим післясмаком і нотками терпкості. Неповторний аромат східних прянощів робить вино Cinema Paraiso відмінним доповненням до страв на грилі та твердих сортів сиру.

Cinema Roble 2017 Vinos de La Luz
Смак Cinema Roble Vinos de La Luz розкривається нотами стиглих ягід з яскравою терпкістю і збалансованими мінеральними нотками. Вишуканий багатогранний аромат малинових ягід з пряними відтінками прекрасно підійде до стейків з телятини.
Червоне сухе вино з Темпранільйо витримується 6 місяців в бочках з французького дуба, а потім ще 6 місяців у пляшці. Поставляється в оригінальній подарунковій коробці на 6 пляшок.

Червоне сухе вино Cinema Crianza Vinos de La Luz
Витончена терпкість і збалансований смак дикої ожини з нотами дуба і розкішним присмаком іспанського Cinema Crianza від Vinos de La Luz неможливо забути. Той, хто одного разу чув яскраві аромати темних ягід, шкіри і чорного дерева буде знову і знову повертатися до цього напою.
Червоне сухе вино ідеально поєднується з м'ясом на багатті та дичиною. Cinema Crianza витримують 12 місяців у французькому дубі та ще мінімум 18 місяців в пляшці. Виробництво обмежене 20 тисячами пляшок.

Виноград Темпранільйо – скарб Vinos de La Luz
Червоні іспанські вина лінійки Cinema від Vinos de La Luz виробляються виключно з винограду сорту Темпранільйо, який по праву визнаний одним з кращих сортів Піренейського півострова. Зі структурою Каберне Совіньйон і насиченістю Каріньян, Темпранільйо в молодому віці може бути напрочуд свіжим і фруктовим. Однак з витримкою набуває тютюнових відтінків з нотами шкіри.
Назва Темпранільйо походить від іспанського "темпрано", що означає "ранній", оскільки дозріває раніше, ніж інші виноградні сорти, які походять з Іспанії. Темпранільйо - четвертий серед найбільш вирощуваних сортів у світі і вважається одним з дев'яти шляхетних червоних виноградів.
Домінуючі аромати включають вишню, сушений інжир, кедр, тютюн і кріп. Вік безпосередньо впливає на смак Темпранільйо, пляшки Roble і Crianza мають соковитий фруктовий смак. Reserva і Gran Reserva відрізняються більш глибокими, темними фруктовими нотами, сухого листя і фірмові шкіряні аромати Темпранільйо.
Детальніше про виноград Темпранільйо в нашій статті - Все про Темпранільйо: як обрати гарне іспанське вино.
Vinos de La Luz Cinema Verdejo з ароматами білих квітів
Якщо ви поціновувач іскристих, свіжих, ароматних, фруктових білих вин з чистими трав'янистими нотками, ви захочете спробувати Cinema Verdejo від Vinos de La Luz. Його освіжаючий смак наповнений стиглими тропічними фруктами і ароматами білих квітів з легкою мінеральністю. Букет з відтінками ванілі чудово доповнить страви з риби, мідій та морепродуктів.
Вердехо для цього вина вирощується в регіоні Руеда в Іспанії, де ретельна технології збору і виніфікації мають важливе значення для підтримки його справжнього смаку, оскільки виноград схильний до легкого окислення. Низькоплечі пляшки, як правило, позначають вино з певною формою окислення.
